Wat is een Giffy

Een digitale giftcard verpakt in een persoonlijke video/foto/animatie.

Over Giffy

ilovegiffy.com is een mobile first digitaal platform waarmee mensen persoonlijke giftcards via email of WhatsApp naar elkaar kunnen sturen. Zonder plastic dus. Alle grote giftcardmerken die populair zijn bij de doelgroep zijn vertegenwoordigd. Zoals SpotifySony PlaystationZalandoBol.com en de Nationale Bioscoopbon etc. Als uniek ‘pakpapier’ kan degene die het verstuurd een persoonlijke video maken of kiezen uit de vele animaties om bijvoorbeeld de jarige Job te feliciteren. De ontvanger kan de giftcard direct verzilveren, maar ook de persoonlijke video op zijn of haar social media kanalen delen. Een cadeau geven kan nu dus 24 uur per dag, realtime met je mobiel of laptop!

Giffy heeft mede tot doelstelling om single-use plastic tegen te gaan. En dus doneert Giffy de productiewaarde van een fysieke giftcard, bij iedere verstuurde giftcard, aan de Plastic Soup Foundation.

Giffy is meer dan een slimme, duurzame en makkelijke manier om persoonlijke digitale giftcards te sturen. Het draait ook om de wereld om je heen en geven om de mensen die belangrijk voor je zijn.

Need Help? Chat with us